Acceder al contenido principal

Sección con el contenido principal

9.28.7.Celebración reuniones de la Asamblea en 2023

Taula resumixen de l'activitat
 Compromís, iniciativa i activitat  Inici  Fi  Estat

 9. Observatori sobre Govern Obert

 9.28. Consell estatal de participació de la infància i l'adolescència (CEPIA)

 9.28.7.Celebració reunions de l'Assemblea en   2023

 16/01/2023

 

 31/12/2023

   

 

 

Finalitzada

 

                            

Estat d'execució

  • 16 de gener de 2023: Es prioritza l'adopció d'un logotip per al CEPIA i en la qual s'acorda la modalitat de disseny i votació del logotip. Els dissenys van ser realitzats pels consellers/as voluntaris i de manera anònima es van votar per tots els membres de l'assemblea a través del grup de WhatsApp.
  • 06 de febrer de 2023:  Assemblea Extraordinària amb motiu de la consulta de l'EDIA. Es conformen grups de treball en línia punts com a línies estratègiques conformen l'estratègia i es treballa a través de la ferramenta padlet.  A esta Assemblea van ser convidats els tècnics de les associacions i els consells locals que recolzen les candidatures dels consellers i conselleres amb la idea que la consulta fóra més enllà dels límits del Consell Estatal i es realitzara també a nivell autonòmic i local.
  • 20 de febrer de 2023: Assemblea general celebrada amb l'objectiu d'aprovar les aportacions realitzades a l'Estratègia de Drets de la Infància i treballar en grups el reglament intern del consell: composició (altes, baixes, representació); objecte i funcionament d'acords i comunicació dels mateixos; convivència: drets, deures i sancions. D'igual manera es voten i conformen les Comissions de treball del Cepia.
  • 20 de març de 2023: El reglament intern del CEPIA és presentat pel grup motor i aprovat en Assemblea General i es realitza una votació per a concretar entre tots els consellers i conselleres les dates i llocs més oportuns per a realitzar l'encontre presencial del Consell l'any 2023.Esta sessió es va retransmetre en streaming formant part del programa d'activitats realitzat amb motiu de la setmana de Govern Obert.
  • 20 d'abril de 2023:L'Assemblea mostra interés a formar part en un futur la Plataforma Europea d'Infància i per tant es convoca en l'assemblea del 22 de maig als organitzadors perquè els puguen facilitar més informació i solucionar dubtes que sorgixen sobre este tema abans de sol·licitar formalment la seua adhesió.
  • 22 de maig de 2023: Expliquem en esta assemblea amb tècniques de referència en relació a la participació del CEPIA prevista en l'acte de la Presidència Espanyola a Alcalá d'Henares; la participació del CEPIA en la Plataforma de Participació Euroepa i en la presentació de l'Estratègia de Drets d'infància i adolescència.