Acceder al contenido principal

Sección con el contenido principal

9.28.7.Celebración reuniones de la Asamblea en 2023

Taula resumeixen de l'activitat
 Compromís, iniciativa i activitat  Inici  Fi  Estat

 9. Observatori sobre Govern Obert

 9.28. Consell estatal de participació de la infància i l'adolescència (CEPIA)

 9.28.7.Celebració reunions de l'Assemblea en   2023

 16/01/2023

 

 31/12/2023

   

 

 

Finalitzada

 

                            

Estat d'execució

  • 16 de gener de 2023: Es prioritza l'adopció d'un logotip pel CEPIA i en la qual s'acorda la modalitat de disseny i votació del logotip. Els dissenys van ser realitzats pels consellers/as voluntaris i de manera anònima es van votar per tots els membres de l'assemblea a través del grup de WhatsApp.
  • 06 de febrer de 2023:  Assemblea Extraordinària amb motiu de la consulta de l'EDIA. Es conformen grups de treball en línia punts com a línies estratègiques conformen l'estratègia i es treballa a través de l'eina padlet.  A aquesta Assemblea van ser convidats els tècnics de les associacions i els consells locals que recolzen les candidatures dels consellers i conselleres amb la idea que la consulta fos més enllà dels límits del Consell Estatal i es realitzés també a nivell autonòmic i local.
  • 20 de febrer de 2023: Assemblea general celebrada amb l'objectiu d'aprovar les aportacions realitzades a l'Estratègia de Drets de la Infància i treballar en grups el reglament intern del consell: composició (altes, baixes, representació); objecte i funcionament d'acords i comunicació dels mateixos; convivència: drets, deures i sancions. D'igual manera es voten i conformen les Comissions de treball del Cepia.
  • 20 de març de 2023: El reglament intern del CEPIA és presentat pel grup motor i aprovat en Assemblea General i es realitza una votació per concretar entre tots els consellers i conselleres les dates i llocs més oportuns per realitzar l'encontre presencial del Consell l'any 2023.Aquesta sessió es va retransmetre en streaming formant part del programa d'activitats realitzat amb motiu de la setmana de Govern Obert.
  • 20 d'abril de 2023:L'Assemblea mostra interès a formar part en un futur la Plataforma Europea d'Infància i per tant es convoca en l'assemblea del 22 de maig als organitzadors perquè els puguin facilitar més informació i solucionar dubtes que sorgeixen sobre este tema abans de sol·licitar formalment la seva adhesió.
  • 22 de maig de 2023: Expliquem en aquesta assemblea amb tècniques de referència en relació a la participació del CEPIA prevista en l'acte de la Presidència Espanyola a Alcalá d'Henares; la participació del CEPIA en la Plataforma de Participació Euroepa i en la presentació de l'Estratègia de Drets d'infància i adolescència.