Acceder al contenido principal

Sección con el contenido principal

9.28.6.Celebración reuniones de la Asamblea en 2022

 Compromís, iniciativa i activitat  Inici  Fi  Estat

 9. Observatori sobre Govern Obert

 9.28. Consell estatal de participació de la infància i l'adolescència (CEPIA)

9.28.6.Celebració reunions de l'Assemblea en 2022

 01/02/2022

 31/12/2022

 

 Finalitzada

bola grisa: activitat no iniciada

 

            

Estat d'execució

L'Assemblea ha celebrat les següents reunions Online:

  • 1 de febrer. Primera reunió després de llançament. Presentació de la Garantia Infantil Europea i posada en comú de preocupacions del grup.
  • 14 de febrer: Dinàmica per a arreplegar preocupacions i aportacions per a incorporar-los als eixos del Pla Nacional de Garantia Infantil Europea.
  • 14 de març. Es decidix el procediment de selecció membres del grup motor.
  • 3 de juny. Posada en comú els resultats i conclusions de l'encontre presencial del CEPIA de finalització de setmana a Toledo. També es va sotmetre a debat el resum de propostes sobre les aportacions realitzades pels consejer@s i els seus grups de referència a l'Estratègia Estatal sobre la violència contra la Infància i Adolescència en una sessió que va comptar amb la Consultora responsable de l'elaboració d'aquesta Estratègia Estatal (EEVIA).
  • 8 juliol. Última reunió de tancament de curs escolar. Es va centrar en la devolució de resultats de la participació dels consejer@s en el PLA D'ACCIÓ ESTATAL DE LA GARANTIA INFANTIL després d'aquesta presentació, van tindre lloc els comiats fins al mes de setembre.
  • 3 d'octubre. Assemblea General per a crear comissions de treball per a la preparació de l'acte del 20 de novembre, Dia Universal dels Drets de la Infància. En esta reunió es va establir una dinàmica per a triar entre ells als 10 consellers/as que participaran en els quatre grups de treball creats per a la celebració d'este dia. S'han mantingut reunions setmanals amb la Plataforma de la Infància, coorganitzat de l'esdeveniment amb esta Direcció general. Esta reunió va ser preparada des de la primera reunió en línia del grup motor d'eixe curs del dia 6 de setembre.

El Primer ENCONTRE PRESENCIAL DEL CEPIA. TOLEDO 13, 14 i 15 de maig en l'Alberg Juvenil Sant Servando (Toledo). A l'encontre presencial van assistir 30 dels 34 membres de l'Assemblea del CEPIA acompanyats dels seus tècnics, educadors o adults responsables.